Interakció

  • Abrakadabra777: MAGYARUL: KAPITÁLIS AGYMOSÁS!!! "Mój píár menedzser Kárl Márksz" www.youtube.com/watch?v=sdKeWbpg5... (2020.06.04. 14:10) Zene a politikában: Kápitál
  • Abrakadabra777: @tajhamér: 12 éve lassan, hogy feltettél coolságból 1 ostoba kérdést miszerint: "micsináljon a pén... (2020.06.04. 14:07) A csapda
  • Abrakadabra777: ORBÁN KILAKOLTATOTT ORSZÁGA⚠️⚠️⚠️ (2019.09.07. 15:28) Kanada?
  • gusoline: Juuuj ! Szoval kotekedunk a tusnadiakkal... :)) (2010.03.28. 12:44) hápci
  • Kinga33: Sziasztok, dolgoztam egy rövid ideig a sepsiszentgyörgyi Trident Hypermarketben. Ne tudjátok meg m... (2009.10.15. 21:22) Fogyasztóvédelem: mitől véd?
  • luigi61: Egyetértek, és én sem támogatom az ilyen nyomulós módszert! Üdvözlette, Lajos ( www.mynoni.net ) (2009.05.05. 10:36) Lakatosné Magdi Bivalyb***nádról
  • anoraknophobia: ez jobb mint az enyem...hiaba na :) (2009.03.16. 17:31) Márciusi főfedők a Nyergestetőn
  • Brátiszlává: sólyom kolléga ne mit mond www.figyelo.ro/hogy-is-van-ez-/nonap-minek-nevezzelek.html (2009.03.09. 11:55) Mikor becsajozik a rendszer
  • Brátiszlává: kedves abigél, a színfalak mögött majd jól megtéplek :D amúgy meg lepereg rólam, mint zsíros hajró... (2009.03.05. 21:06) Valamirevaló-e a kritika?
  • Brátiszlává: ú ez kva jó :) (2009.01.05. 21:39) Golánok a téren
  • Brátiszlává: igazán hízelgő :) (2008.12.20. 13:53) Milyen jó, hogy van blogom
  • melany: Thank you for the music (2008.11.29. 19:56) Drága naplóm
  • Brátiszlává: :))) ólrájt ólrájt :) (2008.11.07. 19:23) Jelentés a Time Squerről
  • Brátiszlává: www.youtube.com/watch?v=Kf17nKtllWM#t=1m30s (2008.10.30. 08:34) Óváció
  • PÁLOS-TREND****777: DEMOKRATIKUS CHARTHATALOMMAL a MAGYAR NEMZET ELLEN! Áldás és béke mindannyijónkra. Újrafújták a ... (2008.09.19. 10:41) Szabados sajtó

Politikai

A gazdasági determinizmus Szküllája és a politikai kronologizmusok Kharübdisze között

Címkék

Az eunuch fiú és a buzik esete

2007.09.03. 21:14 | Brátiszlává | 5 komment

Címkék: politikai

ez is lehet politikai. előbb vagy utóbb dugás lesz a vége, csak így még nem tiszta ki-kivel-kit, s hogyan. hogy deviáns az mindegy.

natehát. ezek a fiúk szorongnak összezárva nap mint nap az ország koleszában és mindenki meg akar dugni mindenkit. egyedül nem megy, hát talán csoportosan. és hogy - hogynem ott egy árva eunuch is(magyarul töketlen), kicsi és nagyon egyedül érzi magát. ő más, ő érzékeny lelkületű, őszintébb és szebben is énekel.

de a dugás az nem igazán megy neki.

szereti, de nem megy: hiányzik a töke, a súlyos golyó ami latba esne. kár, de dugni így nem tud és nem is hagyják. a macsó srácok elintézik az egészet egymásközt: parázs vitákban felhevülve egymásnak esnek és mocskos szavakat kiabálva, perverz játékokat játszanak. ő dugni nem tud, csak néha megdugják. sajnálatra méltó törékeny lélek ki misztikus szavakat búg kéjelegve. teljesen szalonképesen.
ő a zenei aláfestés, egy szerelmes szonett aminek semmi értelme. de zengi csodálatos sziréndalát és körbetáncolja a fiúkat. hátha.

ráférne egy alapos..

A bejegyzés trackback címe:

https://napersze.blog.hu/api/trackback/id/tr35156742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abigel 2007.09.04. 11:37:24

tedd csak ki szepen a 18 even aluliaknak nem ajanlott jelecsket :P

Brátiszlává · http://napersze.blog.hu 2007.09.04. 18:53:45

:))
assze egy kicsit túllőttem a célon..

PÁLOS TREND - palostrend - palos.hu - angyaliszentkorona.hu - · http://www.palostrend.hu 2008.07.04. 12:30:11

Meleg a kenyérkém s buzi minden, mi élteti a fertőt: Izraelt!


Egészséges és büszkeséggel vegyülő emlékeket idéz bennem, amikor még a buzeránsokat ebben az országban, ondómaradékoknak tituláltuk és úgy vágtuk szájon őket heteroszekszuális honfitársaimmal, hogy a vérükbe száradtak.

Undorító, hogy az életellenesek holnapi nyavajgó vonaglásán a vonulást engedélyezők közül egy cionista agitátor sem lesz jelen, aki nyíltan hús vér valójában is bevállalná a deviancia eme okádásra ösztönző lényeinek „meleg” fogadtatását.

Gyurcsány is inkább az idei 3-ik Maldív szigeti utazására készül mintsem, hogy hagyja göndörödő fürtjeit nyilvánosan összegecizni, pedig ő rivallt rá a fakabátokra, hogy meg ne próbálják betiltani ezt a polgárpukkasztó nyálcsíkhúzást.

…de itt ejakulált még a napokban a plazmák parcelláin a héber feszeskeblű csoda is, Ildikó Lendvai elvtársnő.

Ugyan a durva anyját ismerve, hozzá nem lesz kegyes az idilli erdei halál, mert még az előtt merevedik ki egy sötét sikátorban a dotoxtól, hogy cenzúrázni merné valamelyik írásom.

…de ne menjünk el a farokszorító gusztustalan petersóna mellett sem szó nélkül, mert a férgese is megengedett magának egy-két hangosabb rezonálást az éterben, holott…

…haláltusáját kéne vívnia pártjával együtt. Élőben és egyenesben persze!


Most nem is vesztegetek rájuk több időt, mert reményeim szerint a szombat engem is felülír…J


Puszika

PÁLOS TREND - palostrend -PÁLOS-TREND- · http://www.palostrend.hu 2008.07.09. 21:25:23

VÖRÖSKERESZTes hadjárat - Habsburggal az élen!


Azt, hogy a „Magyar” Vöröskeresztet a cionista vezérlésű segély és alapítványipar tulajdonolja, ízetlen nagydobra verni.

Mármint azoknak az ájtatos kéregetőknek és fenyegetőknek, akik így vagy úgy, áldott jó szívünkre játszva, kivasalják belőlünk még ritkuló forintjaink sűrűjét is.


Ágikát, ezt a becsületes, derék asszonykát tavaly szeptemberben kérték fel, hogy rendezze ennek a nagy múltú segélyszervezetnek hírhedten rendetlen pénzügyeit.


Mondjuk Ő volt a balga, hogy elvállalta, - de egy magyar nő már csak ilyen.

Lelkiismeretes.


Na, éppen ezt a gyenge pontját lovagolta meg a fajtalankodók állományába tartozó, állatorgia származék (Habsburg György), aki minden csigalépcsőn és zománcos bilire állva azt óbégatja, hogy vérvonalában a zsidó őseire a legbüszkébb.


Hmmmmm.


…úgy látszik, hogy ez a véresen komoly zsidó büszkeség csak JUDAPESTEN „virágzik” csak igazán; - pláne ha slussz plussz ez még a rojtos seggűek büszkeségének napjával is egybe esik…


MÁS életkép,
hogy a megszállt Palesztína, Izraelnek hazudott területein éppen a zsidó rendőrség gyapálja csomósra ezeket a beteg egyedeket, mégpedig úgy, hogy nem csak az élettől megy el a kedvük…- hanem, a házasságtól és az örökbefogadástól is…


Nem úgy IDEHAZA,

ahol a magyargyűlölő zsidók által letaposott MAGYAR FÖLDÖN, CSÓTÁNY (gyurcsány) bajusz cirókájára a karvalyok csőrében száradó Sólyom is RÁNG még egyet a buzi Chartán.


MI KELL MÉG?!


…mi kell még ahhoz HAZAFIAK, hogy a zárt osztály szököttjeiről (SÓLYOMról, GYURCSÁNYról és a többiekről…), végre elhiggyétek, hogy ŐK erőszakolták meg az öregedő feleségeiteket, hogy ŐK élték fel gyerekeitek családi pótlékait, hogy ŐK veretik agyon cigányokkal tanáraitokat és, hogy infúzióra kötött anyátokat ŐK csatolták le a lélegeztetőgépről megmérgezett apátok előtt?!


MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!
MI KELL MÉG?!

süti beállítások módosítása